Λονδρέζος και ο Βραζιλιάνος Φελίπε Λούις!

Σε μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή προχώρησε η Τσέλσι, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία της με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Φελίπε Λούις!

Ο 28άχρονος αριστερός μπακ αναμένεται να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «μπλε». Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 20 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η σπουδαία μεταγραφή θα ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στο επόμενο 48άωρο.

Ο Φελίπε Λούις ανήκει στο δυναμικό της Ατλέτικο από το 2010, όταν και αποκτήθηκε από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε 180 παιχνίδια με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ένα κύπελλο Ισπανίας, ένα Europa League και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος, βέβαια, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ, είναι ο τρίτος παίκτης που μετακινείται από την ομάδα της Μαδρίτης στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Τσέλσι, μετά την επιστροφή του Βέλγου γκολκίπερ Τιμπό Κουρτουά και την απόκτηση του Ισπανοβραζιλιάνου Ντιέγκο Κόστα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα