«Θέλουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή»

Η μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να στοχεύουν στην απόκτηση κυρίως δύο ποδοσφαιριστών. Ενός για την αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής και ενός επιθετικού.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, ωστόσο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνέστησε υπομονή στους φίλους της «Ένωσης», καθώς όπως τόνισε, οι «κιτρινόμαυροι» επιζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» στην εφημερίδα «Live Sport»:

«Δεν νομίζω ότι είναι ώρα για πολλά λόγια. Απλά θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει πως δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος βιασύνης. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε και εξετάζουμε τα δεδομένα που υπάρχουν ανά περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν απλά με ένα τηλεφώνημα. Όμως εμείς θέλουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν χρειάζεται να πιεστούμε για κανένα λόγο. Έχουμε για παράδειγμα αρκετές μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο. Και εκτός αυτού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του Αυγούστου και ποτέ δεν ξέρεις τι “λαχεία” μπορεί να προκύψουν».

Ένας από τους παίκτες που εμφανίζονται ότι βρίσκονται κοντά στην ΑΕΚ είναι ο Ιρανός Σοζέι Μασούντ. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και τίποτα παραπάνω. Κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή απαιτεί λεπτούς και ενίοτε διαφορετικούς χειρισμούς», σημείωσε ο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πλέξω το εγκώμιό τους. Ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Μπάγεβιτς έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Θέλουν μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Αυτό επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε. Χωρίς όμως να υποκύπτουμε στα “θέλω” των άλλων».

Εν αναμονή του ραντεβού με τον Τζεμπούρ
Στο θέμα του επιθετικού, ο Ραφίκ Τζεμπούρ βρίσκεται στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι έχει μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Βέβαια, η πραγματικότητα από αυτά που κατά καιρούς ισχυρίζεται ο Αλγερινός ότι ισχύουν διαφέρει, ορισμένες φορές. Όπως για παράδειγμα πέρυσι, που έλεγε ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, αν και λίγες εβδομάδες πριν είχε ανανεώσει με τον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει, ο ταλαντούχος, αλλά ιδιόρρυθμος επιθετικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ίσως και με τον ίδιον τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να συζητηθεί η επιστροφή του στην «Ένωση». Βεβαίως αυτό θα εξαρτηθεί και από τους όρους που θα του θέσουν οι «κιτρινόμαυροι» και όχι μόνο από το οικονομικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα