Αγγλική… Τιτανομαχία για Καβάνι!

Μάχη… Τιτάνων για την υπογραφή του Έντινσον Καβάνι δίνουν οι διοικήσεις της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, οι οποίες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Καβάνι έχει ζητήσει εδώ και καιρό μεταγραφή, καθώς όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, βρισκόταν στη σκιά του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νάπολι, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όμως, απ’ ότι φαίνεται, οι δύο Άγγλοι «γίγαντες» είναι εκείνοι που έχουν αναλάβει το προβάδισμα και «κονταροχτυπιούνται» για να εξασφαλίσουν τη συμφωνία με τον παίκτη.

Η διοίκηση της Παρί έχει θέσει ως γραμμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων τα 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο δεν είναι αμελητέο, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό για το μπάτζετ των δύο μεγάλων αγγλικών συλλόγων. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους θέλουν να παρουσιάσουν έσοδα, προκειμένου να δικαιολογήσουν στην επιτροπή του Financial Fair Play τις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν στο επόμενο διάστημα. Το φετινό καλοκαίρι, πάντως, εξελίσσεται με εντυπωσιακό τρόπο σε επίπεδο μεταγραφών, καθώς όλες οι μεγάλες ομάδες προχωρούν σε πολυδάπανες κινήσεις και σε καθημερινή βάση τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα