Στα 20 εκατομμύρια η τιμή του Σνάιντερ!

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να καταβάλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αποκτήσει τον Ολλανδό Γουέσλι Σνάιντερ από την τουρκική Γαλατασαράι!

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ ζήτησε το συμπατριώτη του από τη διοίκηση των «μπέμπηδων», καθώς θεωρεί ότι τη δεδομένη περίοδο, είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, στη θέση που αγωνίζεται. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί και κατά το παρελθόν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ, το καλοκαίρι που μετακινήθηκε από την Ίντερ στη Γαλατασαράι. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε καταθέσει πρόταση, με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, ο Σνάιντερ παραχωρείται με 20 εκατομμύρια ευρώ…. «Το μόνο που έχω να δηλώσω, είναι πως όποια ομάδα πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ, θα αποκτήσει τον Σνάιντερ. Είναι πολύ καλός παίκτης και αν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα, δεν θα τον εμποδίσουμε. Εμείς θέλουμε να μείνει, αλλά είναι γραμμένο στο συμβόλαιό του πως μπορεί να φύγει, αν έρθει η πρόταση που προανέφερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα