«Βαυαροί» και «κανονιέρηδες» για Μανωλά!

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ανεξίτηλα τυπωμένο στη μνήμη του Κώστα Μανωλά, ο οποίος, μετά τη θετικότατη παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το άλμα στην καριέρα του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της μεγάλης ιταλικής εφημερίδας, «Corriere dello Sport», ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου και της Άρσεναλ, οι οποίες ετοιμάζονται να… διασταυρώσουν τα ξίφη τους, καταθέτοντας επίσημες προσφορές για την απόκτησή του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «Βαυαροί» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει έναν αμυντικό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Κώστα Μανωλά. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας αναφέρουν πως στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και η Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να ετοιμάζει επίσημη πρόταση ύψους 8-10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του Κώστα Μανωλά έχει κυκλοφορήσει για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Ρόμα, Γιουβέντους και Λάτσιο. Όπως φαίνεται, η μεγάλη ώρα έχει φτάσει για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα δει την καριέρα του να εκτοξεύεται σε άλλο επίπεδο, με μία μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα