«Όποιος ρίξει την κυβέρνηση, θα διαλύσει και τη χώρα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Καραμανλής για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. Ο τέως πρωθυπουργός, μιλώντας σε υψηλούς τόνους στους στενούς του συνεργάτες, εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού όπως είπε, «όποιος ρίξει την κυβέρνηση, θα διαλύσει και τη χώρα φέρνοντας κοινωνική έκρηξη».

 

Το ηχηρό μήνυμα που πέρασε ο τέως πρωθυπουργός απευθύνεται φυσικά στους κυβερνητικούς εταίρους, κ.κ Βενιζέλο και Κουβέλη, που έχουν χαράξει διαφορετικές γραμμές για το ζήτημα της ΕΡΤ και εκτιμήσεις για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ εν όψει και της νέας σημερινής συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι οι αντοχές της κυβέρνησης είναι φανερό ότι έχουν μειωθεί ωστόσο θεωρεί ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, κάτι που λειτουργεί εις βάρος της χώρας.

Δεύτερη φορά

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής, παρενέβη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μέσω διαρροών, και σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

«Θα ήταν μεγάλο ρίσκο για όποιον αποφάσιζε να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές στην παρούσα φάση. Θα τιναζόταν στον αέρα το πολιτικό σύστημα και θα οδηγείτο η χώρα σε περιπέτειες» είχε εξομολογηθεί προ ολίγων ημερών σε στενούς του συνεργάτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα