«Ναυαγεί» του Βερντού

Δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει εδώ και λίγες ημέρες επίσημη πρόταση στον Ζοάν Βερδού και μάλιστα όπως παραδέχονται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι μακράν της δεύτερης, η καλύτερη σε οικονομικό επίπεδο (1, 4 εκατ. ευρώ) που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, είχε γίνει ξεκάθαρο ευθύς εξ αρχής –όσο και αν υπήρχε αισιοδοξία από την πλευρά της ΠΑΕ- ότι μόνο «τελειωμένη» υπόθεση δεν είναι η μεταγραφή, αφού η οικογένειά του είχε σοβαρούς ενδοιασμούς για το αν η μετακόμιση στην Ελλάδα ήταν η πιο σωστή απόφαση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες προερχόμενες από την Ισπανία, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τους «ερυθρολεύκους» καθώς η περίπτωση του Ολυμπιακού υποχωρεί στο μυαλό του 30χρονου άσου. Φαίνεται ότι η γνώμη της συζύγου υπερισχύει αυτή τη στιγμή και προκρίνονται πιο δελεαστικές περιπτώσεις από ποδοσφαιρικής άποψης όπως της PremierLeagueμε τη Σαουθάμπτον να έχει μπει πολύ «γερά» στο παιχνίδι της απόκτησής του. Απαραίτητη σημείωση είναι ότι στον αγγλικό σύλλογο, προπονητής είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο που τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Εσπανιόλ.

Η απάντηση του Ζοάν Βερδού αναμένεται να δοθεί το πολύ μέχρι την Πέμπτη, με τα δεδομένα να μην είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα