Κάτι… παίζει με Αλμέιδα και Ολυμπιακό!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο Ούγκο Αλμέιδα επικοινώνησε με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο και τον ρώτησε πληροφορίες για τους πρωταθλητές Ελλάδος!

Ο επιθετικός της Μπεσίκτας βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Υπάρχει λοιπόν, κοινός παρονομαστής. Η περίπτωση του Αλμέιδα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για την ομάδα του Πειραιά, καθώς έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό των «ερυθρόλευκων», είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, ούτε κάποια συγκεκριμένη κίνηση, όπως πρόταση ή προσφορά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ, μας ενημέρωσε ότι το όνομα του Πορτογάλου συζητιέται και ότι έχει γίνει μία διερευνητική κρούση, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Μέχρι εκεί και τίποτε περισσότερο. Όπως μάθαμε από την ίδια πηγή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Μπεσίκτας, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τους τουρκικούς συλλόγους δεν αποτελούν εύκολη υπόθεση. Όταν λέμε να ξεκαθαρίσει, εννοούμε να συζητήσει ο παίκτης με τους Τούρκους και να αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, ή όχι. Ο Πορτογάλος είναι ελεύθερος και αυτό αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του, καθώς πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και σε καλή ηλικία (30 ετών).

Ο Αλμέιδα πραγματοποίησε την καλύτερή του χρονιά με τη φανέλα της Μπεσίκτας, πετυχαίνοντας 14 γκολ, σε 31 αγώνες που συμμετείχε στο πρωτάθλημα. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Πόρτο, ΛεΊρία, Μποαβίστα και Βέρντερ Βρέμης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα