«Έχουμε να δώσουμε περισσότερα στο Μουντιάλ»

Δηλώσεις σε σκωτσέζικα ΜΜΕ έκανε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας του με τη Σέλτικ, αλλά και στην πορεία της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, μετά τη βαριά ήττα από την Κολομβία.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός επανέλαβε πως δεν του έγινε καμία προσφορά από τη διοίκηση του σκωτσέζικου συλλόγου, ενώ για την Εθνική ομάδα, υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν ότι μπορούν, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου στην Εθνική ομάδα. Όταν τελειώσει, θα δω τις προοπτικές για την καριέρα μου. Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο παράξενο συναίσθημα που έχω, είναι το ότι δεν θα είμαι ποδοσφαιριστής της Σέλτικ. Είσαι εφτά υπέροχες χρονιές στο Γκλάσκοου. Ωρίμασα εδώ και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Όμως στο τέλος, ήταν μία απόφαση, την οποία δεν επιθυμούσα, που πήραν άλλοι άνθρωποι. Τώρα θα κοιτάξω για κάτι καινούργιο, αλλά μόνο όταν θα τελειώσει το Μουντιάλ. Αυτό μου είναι αρκετό για την ώρα.

Το Παγκόσμιο κύπελλο είναι… Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπου και αν διεξάγεται, είτε είναι στην Αφρική, είτε στην Ασία, είτε στην Νότια Αμερική, είτε στην Ευρώπη, είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις με την Εθνική σου ομάδα. Η Ελλάδα έχει να δώσει πολλά ακόμα στο Μουντιάλ. Αυτό που συνέβη με την Κολομβία δεν ήταν κάτι που περίμενε ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα