«Μπήκε» ο Παπασταθόπουλος!

Στην πρώτη προπόνηση της Ελλάδας επί βραζιλιάνικου εδάφους, τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Φερνάντο Σάντος καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος γυμνάστηκε κανονικά.

Την πρώτη της προπόνηση στο Αρακαζού έκανε η Ελλάδα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη των υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το πρώτο ματς του ομίλου με αντίπαλο την Κολομβία. Το καλύτερο νέο που επιφύλασσε το πρόγραμμα για τον Φερνάντο Σάντος και το τεχνικό τιμ της «γαλανόλευκης», ήταν η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην προπόνηση. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Πορτογαλία, ωστόσο, ξεπέρασε το πρόβλημά του και πήρε μέρος μαζί με όλους τους διεθνείς στην πρώτη προπόνησή τους στη Βραζιλία.

Από εκεί και πέρα, στα πρώτα λεπτά που η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους, ο Φερνάντο Σάντος ήταν φυσικό πως δεν θα φανέρωνε κάτι. Δεν είναι μόνο η παρουσία των Ελλήνων εκπροσώπων του Τύπου αλλά και το πλήθος Βραζιλιάνων που είναι στο Αρακαζού και δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Εθνική, και κυρίως τον αρχηγό της, Γιώργο Καραγκούνη. Έτσι, το πρόγραμμα των διεθνών στην αρχή περιλάμβανε διατάσεις και τρέξιμο, ενώ και η συνέχεια ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, λόγω και της κόπωσης από το πολύωρο ταξίδι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα