Απίστευτο: Έχει λόξυγκα εδώ και δύο χρόνια

Καταστρέφεται ολόκληρη η ζωή του όπως αποκαλύπτει ο άτυχος 38χρονος που πριν δύο χρόνια ήπια λίγο παραπάνω, ξύπνησε με λόξιγκα και από τότε δεν του σταμάτησε ποτέ.

Ο Daniel Clavin έχει λόξυγκα εδώ και δύο χρόνια και συνεχίσει να ταλαιπωρείται για πάντα από  αυτό το μαρτύριο αφού δεν υπάρχει θεραπεία. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν δύο χρόνια ο Βρετανός αποφάσισε να συνοδέψει ένα βράδυ έξω με τους κολλητούς.

«Δεν ξέρω αν θα απαλλαγώ ποτέ τον λόξυγκα. Έχω διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και νόμιζα ότι ήταν κάποιο σύμπτωμα της νόσου, ωστόσο δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στα ιατρικά χρονικά», τονίζει ο Clavin, και συνεχίζει: «Ξύπνησα με λόξυγκα και δεν έχω ιδέα γιατί ξεκίνησε. Ήπια μόνο λίγο παραπάνω. Από τότε έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν σταματά. Μερικές μέρες είμαι πολύ άσχημα και δυσκολεύομαι ακόμα και να φάω. Άλλες φορές δεν μπορώ καν να αναπνεύσω για 30 δευτερόλεπτα».

Ο άτυχος άνδρας επισκέπτεται έναν νευρολόγο, ο οποίος του έχει χορηγήσει ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία σχιζοφρενών, ωστόσο δεν έχει αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα. όπως και όλες οι θεραπείες, με ηρεμιστικά, αλλαγή διατροφής και άλλα, που έχει δοκιμάσει.

Η σύζυγός του Susan αποκάλυψε πώς δεν μπορεί να κοιμηθεί με τον άνδρας της και πατέρα των δύο παιδιών του εξαιτίας του λόξυγκα! «Έχω προσπαθήσει, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ μαζί του. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο. Είμαστε απεγνωσμένοι. Πρέπει να βρούμε κάποιον που μπορεί να τον βοηθήσει επειδή ο λόξυγκας καταστρέφει τη ζωή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα