«Πόρτα» Ολυμπιακού για Μανωλά

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ήταν η Ίντερ. Έστειλε εκπρόσωπο στην Ελλάδα, και θέλησε να ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση από τα πέντε εκατ ευρώ.

Η κουβέντα όμως που ήθελαν οι Ιταλοί ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. Απλούστατα διότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγαλύτερες αξιώσεις στην «υπόθεση εργασίας» που αφορά στην πώληση του Κώστα Μανωλά. Κάτι που αποδείχθηκε και τα τελευταία 24ώρα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι δέχτηκαν αυτή τη φορά επίσημη πρόταση. Από την Μπενφίκα. Και μάλιστα ύψους 8 εκατ ευρώ, για την πώληση του διεθνούς αμυντικού. Και πάλι όμως η απάντηση τους ήταν αρνητική. Με δεδομένο πάντως, ότι μιλάμε αυτή τη φορά για επίσημη πρόταση, δεν αποκλείεται να υπάρξει διαπραγμάτευση μέσα στα επόμενα 24ώρα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν οι Πορτογάλοι που ούτως ή άλλως με τη σειρά τους, είναι έτοιμοι να πουλήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τον Εζεκίελ Γκαράι. Τον δικό τους βασικό δεξιό κεντρικό αμυντικό. Και μάλιστα ετοιμάζουν μια πώληση στην Αγγλία, για τον 28άχρονο Αργεντινό με ποσό άνω των είκοσι εκατ ευρώ.

Ξαναλέμε ότι η πρόταση της Μπενφίκα είναι επίσημη. Δεν πρόκειται ούτε για… φημολογία, ούτε για πληροφορίες από μάνατζερ. Και συνήθως καμία ομάδα δεν σταματά την απόπειρα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή, κάνοντας μονάχα μια πρόταση. Το πιθανότερο είναι λοιπόν οι Λουζιτανοί να επανέλθουν. Τι θέλει ο Ολυμπιακός τώρα για να μπει σε ουσιαστικά κουβέντα; Οι Ερυθρόλευκοι δεν συζητάνε καμία πρόταση κάτω από τα δέκα εκατ ευρώ. Το παραδέχονται και όλας. Δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση για λιγότερα.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα, είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τη διοίκηση όπως ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, και τέλος πάντων είναι δεδομένο ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αποφασίσει το μέλλον αυτής της ιστορίας. Υπενθυμίζουμε ότι ουσιαστικά κανείς μας δεν περίμενε η πώληση του Μήτρογλου να φτάσει στα 15 εκατ ευρώ. Έγινε όμως. Και μάλιστα Γενάρη, με τον ποδοσφαιριστή να έχει περάσει μόλις λίγες εβδομάδες πριν την εμπειρία του πρώτου «χειρουργείου» στην καριέρα του. Η Φούλαμ έκανε τρεις διαφορετικές προτάσεις ως ότου ο Ολυμπιακός να συμφωνήσει. Και ουσιαστικά το deal έκλεισε στα χρήματα που ήθελαν οι Ερυθρόλευκοι. Δεν θα πρέπει να αποκλείεται λοιπόν το ενδεχόμενο να συμβεί το ίδιο και με τον Μανωλά, που εκτός της Ίντερ και της Μπενφίκα είναι δεδομένα και στο στόχαστρο της Σεβίλλης.

Είναι φυσιολογικό οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μανωλά, να επιδιώξουν την απόκτηση του πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Διότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο διαπραγματεύεται εκ νέου η τιμή κάθε ποδοσφαιριστή που λαμβάνει μέρος σε αυτό. Και συνήθως διαπραγματεύεται προς τα επάνω. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε εξελίξεις σύντομα σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα