Ξεκαθαρίζει για Μαλεζά

Η τελική εισήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη θα ξεκαθαρίσει την επιστροφή Μαλεζά στον ΠΑΟΚ, ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ισπανού Λόπεθ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κρατάει το μαχαίρι και το καρπούζι στην περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά. Ο Έλληνας αμυντικός απασχολεί δεδομένα τον ΠΑΟΚ, όμως ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Ο διεθνής στόπερ έμεινε ελεύθερος από την γερμανική Φορτούνα, κυκλοφορεί ελεύθερος και περιμένει στο ακουστικό του για την επίσημη κρούση του δικέφαλου. Ο Αναστασιάδης φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του παίκτη στο δικέφαλο και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τις ερχόμενες μέρες.

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Οι συγκεκριμένοι στόχοι δεν επηρεάζουν τις κινήσεις που κάνουν οι Θεσσαλονικείς για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Αργεντίνου Ινσαουράλδε από την Σπάρτακ Μόσχας. Εάν όμως οι Ρώσοι ζητήσουν τον… ουρανό με τ΄ άστρα δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να αποσυρθεί και να τρέξουν οι διαδικασίες για τους Έλληνες αμυντικούς.

Άγνωστο παραμείνει το τι θα γίνει με τον Ισπανό Λόπεθ. Αποκτήθηκε πέρσι, δεν έδεσε με τους «ασπρόμαυρους» και παραχωρήθηκε δανεικός σε ισπανική ομάδα. Στην Primera έκανε γεμάτο εξάμηνο και πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τον ενημερώσει εάν τον υπολογίζει για του χρόνου από την στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα