Μητέρα Μυρτούς: «Οι γιατροί δε μας δίνουν καμία πιθανότητα, το μέλλον είναι άγνωστο»

Η Μαίρη Κοτρώτσου περίπου δύο χρόνια μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε η κόρη της από τον Πακιστανό της Πάρου, αποκαλύπτει πώς το μέλλον για το παιδί της παραμένει… άγνωστο.

Η μητέρας της Μυρτούς παλεύει να τη δει να στέκεται ξανά στα πόδια της και να είναι καλά. Όμως έως τώρα  βλέπει το παιδί της να υποφέρει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει.

«Η Μυρτώ είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δε μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα», λέει στην κάμερα του «Ε» η μητέρα της.

Μάλιστα, στην ερώτηση για την κατάσταση της 17χρονης κοπέλας η μητέρα της αποκάλυψε το κορίτσι όταν πονάει ουρλιάζει. «Κάνει καθημερινά ένα 5ωρο πρόγραμμα ειδικών θεραπειών. Η Μυρτώ ουρλιάζει μόνο όταν πονάει. Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν υπάρχουν ελπίδες η μητέρα της Μυρτούς δήλωσε: «Οι γιατροί δε μας δίνουν καμία πιθανότητα, ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αμερικανοί. Το μέλλον είναι άγνωστο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα