«Δίνει 2 εκατομμύρια για Τανάσε»

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κρίστιαν Τανάσε στην Στεάουα Βουκουρεστίου κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Ρουμανία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «digisport», η οποία αναφέρει πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, τονίζεται πως οι Πειραιώτες άφησαν… τελεσίγραφο στους Πρωταθλητές Ρουμανίας, το οποίο αναφέρει πως αυτή είναι η υψηλότερη πρόταση για τον Τανάσε και παρά το γεγονός πως το «αφεντικό» της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι ζητά 500 χιλιάδες ευρώ παραπάνω, εμφανίζεται διατεθειμένος να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, σε περίπτωση που το συγκεκριμένο σενάριο ισχύει και ο Ολυμπιακός έρθει σε συμφωνία με την Στεάουα για την απόκτηση του Κρίστιαν Τανάσε, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί στις 6 Αυγούστου, μια και την προηγούμενη μέρα ολοκληρώνεται μία πενταετία από την μεταγραφή του παίκτη από την FC Arges και σε ενδεχόμενη μεταγραφή του 27χρονου πριν από την συμπλήρωση της συγκεκριμένης ημερομηνίας, η Στεάουα θα αναγκαστεί να καταβάλει το ποσό του 1 εκ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα