Η Άντερλεχτ καλύπτει τη ρήτρα του Ντε Μπλάσις!

«Τελειωμένη υπόθεση» θεωρούν στην Αργεντινή τη φημολογούμενη μεταγραφή του Πάμπλο Ντε Μπλάσις από τον Αστέρα Τρίπολης, στην βελγική Άντερλεχτ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι Βέλγοι πήραν την απόφαση να καλύψουν τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Η πληροφόρηση προέρχεται από τη διοίκηση της πρώην ομάδας του Ντε Μπλάσις, της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με την οποία διατηρεί στενές επαφές και η οποία έχει δικαιώματα στο ποσό μεταπώλησής του!

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Χιμνάσια ετοιμάζονται να κάνουν χρήση του όρου που υπάρχει περί της υπεραξίας ενός παίκτη, όταν αυτός προέρχεται από τα «σπλάχνα» ενός συλλόγου. Ο Ντε Μπλάσις αναδείχθηκε από την ακαδημία της αργεντίνικης ομάδας, γεγονός που της παρέχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το 4,5% του ποσού που θα δαπανηθεί για τη μετακίνησή του. Οι Αργεντινοί κάνουν λόγο για 90.000 ευρώ, ένα ποσό που θα απαιτήσουν μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας της FIFA.

Βέβαια, για να καρπωθούν τα 90 χιλιάρικα οι άνθρωποι της Χιμνάσια, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι να καταβληθούν τα 2 εκατομμύρια από την Άντερλεχτ και να συμφωνήσουν οι Βέλγοι με τον Ντε Μπλάσις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα