«Κατεβάστε Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ από το 85% στο 42%»

 Κάλεσμα στους πολίτες να κατεβάσουν τα ποσοστά  της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στο 25% απηύθυνε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και περιέγραψε το μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το εκλογικό σώμα.

 

«Κατεβάσατε Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ από το 85% στο 42%. Μπορείτε την Κυριακή να τους κατεβάσετε και κάτω από το 30%, ακόμη και κάτω από το 25%. Μπορείτε με την ψήφο σας, να δώσετε στον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το άθροισμα ΝΔ και «Ελιάς». Κάτι τέτοιο, δεν θα είναι μια απλή νίκη, θα είναι σεισμός”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

 

Ταυτίζοντας τις ευρωεκλογές με δημοψήφισμα ή με εθνικές εκλογές, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι “όλες οι δεσμεύσεις τους απέναντι στην Τρόικα για νέες απολύσεις, νέες περικοπές συντάξεων, για ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, νέα φορολογικά μέτρα κ.ο.κ, θα μπουν στον πάγο”.

 

Τέλος κάλεσε την κυβέρνηση να απελευθερώσει τα διόδια την προσεχή Κυριακή, ώστε να διευκολύνει την πιο οικονομική μετάβαση των ψηφοφόρων από τα μεγάλα αστικα΄κέντρα στους τόπους άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος. “Ας μην «τα ΄κονομήσουν» αυτή την Κυριακή οι μεγαλο-εργολάβοι που εισπράττουν τα πανάκριβα διόδια”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα