Ελεύθερος ο Ντιούφ

Ο Μάμε Ντιούφ έμεινε και τυπικά ελεύθερος από το Ανόβερο, προσφέροντας την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ασχοληθεί μαζί του. Έντονο ενδιαφέρον από Βόλφσμπουργκ.

O 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος φορ είχε προταθεί πρόσφατα στον Ολυμπιακό που εξέταζε την περίπτωσή του. Ο Ντιούφ του οποίου το συμβόλαιο με το Ανόβερο εκπνέει στις 30 Ιουνίου όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Πέμπτη 22 Μαϊου. Παράγοντες του συλλόγου έσπευσαν να τονίσουν το πόσο εκτιμούν την προσφορά του, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έδωσε. Ο 26χρονος Μάμε Μπιράμ Ντιούφ έχει και ιδιαίτερη σχέση με την πόλη καθώς εκεί γεννήθηκε η κόρη του. Οι Πειραιώτες δεν φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει την υπόθεσή του ενώ από την Γερμανία προκύπτει πως θα κάνει κρούση για την απόκτησή του η Βόλφσμπουργκ, που ανήκει στο γκρουπ των ομάδων οι οποίες θέλουν πολύ τον παίκτη.

Μεξικανοί δημοσιογράφοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να κάνουν θέμα για τον Ολυμπιακό επειδή θα αποτελέσει την επόμενη ομάδα του Άλαν Πουλίδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα