«Δε θα επιτρέψω στον σύντροφό μου να μου δώσει την πιστωτική να ψωνίσω»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε τα όρια που βάζει στη σχέση της με τους συντρόφους της, και πως λειτουργεί με τον σύντροφό της!

Σε ερώτηση του παρουσιαστή πώς λέει το «χωρίζουμε» σε έναν άνδρα είπε: «Εγώ προκαλούσα τον άλλον να με χωρίσει… Δεν έχω εύκολο το αντίο και τους χωρισμούς», ενώ όταν βρίσκεται σε σχέση είπε: «Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλον».

Η όμορφη ηθοποιός όπως είπε όταν μεγαλώνει ζητάει και περισσότερα, αντί να συμβιβάζεται, ενώ αποκάλυψε πως «έτυχε σε σχέση να είμαι εγώ οικονομικά πιο δυνατή και δημιουργήθηκε πρόβλημα».

Η Αθηνά εξομολογήθηκε επίσης πως «έχω συνηθίσει να πληρώνω περισσότερο όταν βγαίνω με τους συντρόφους μου» και κατέληξε «δε θα επιτρέψω στον σύντροφό μου να μου δώσει την πιστωτική να ψωνίσω«.

Τέλος πρόσθεσε πως θέλει τον άνδρα πιο ψηλά από εκείνη. Η 28χρονη ηθοποιός που είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό επιχειρηματία από τη Μύκονο περίπου ένα χρόνο, δεν έκρυψε πως αν της τύχει να μείνει έγκυος σε δυο μήνες, θα το κρατήσει το παιδί! «Σε κάθε μου σχέση ψάχνω τον πρίγκιπα. Μακάρι να είναι (ο Φίλιππος). Το εύχομαι!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα