Κίνηση για Τόρες ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει μπει ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού δικτύου «Sky Sports News». Μάλιστα το ποσό που ετοιμάζονται να ξοδέψουν οι Καταλανοί προκειμένου να επαναπατρίσουν τον Ισπανό φτάνει τα 20 εκ. ευρώ.

«Η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και είναι σε διαδικασία πώλησης του Νταβίντ βίγια. Παρότι πήρε τον Νεϊμάρ και έχει αρκετούς παρόμοιους ποδοσφαιριστές, θέλει να πάρει τον Τόρες. Κάθε φορά που ο Τόρες αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατάφερε να σκοράρει και μάλιστα μέσα στο Καμπ Νου.

Επίσης, είχε πετύχει γκολ και με τη φανέλα της Τσέλσι, όταν είχε αποκλείσει του Καταλανούς από τη συνέχεια του Champions League. Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην αναζήτηση διαφορετικού στιλ από εκείνο του Τόρες, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος προς πώληση.

Η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα φημολογείται ότι είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Τόρες και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση», αναφέρει το δημοσίευμα και μένει να αποδειχθεί το επόμενο διάστημα αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα