H Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει γιατί δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην ηλικία των 30

«Στα 30 είχα μεγάλα βάσανα. Τότε η γνώμη των άλλων με ταλάνιζε πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι 57 δεν το τακτοποίησα ακόμα. Δεν λύνεται όλο αυτό, αμβλύνεται»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την ηλικία των 50 και γιατί πολλοί δυσκολεύονται να αποδεχτούν το πέρασμα του χρόνου.

«Οι περισσότεροι την ηλικία των 50 την ζουν λίγο τραυματικά. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό μας το έχουν φορέσει. Και μαθηματικά να το πάρεις ουσιαστικά είσαι στο τρίτο κομμάτι του κύκλου της ζωής», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Πρέπει να είσαι εξοικειωμένος και να έχεις αποδεχτεί ότι υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Μετά τα 50 είναι όλα ποιοτικά, γιατί δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Το μυστικό είναι να δεχτείς το τέλος. Έτσι, το αγκαλιάζεις αλλιώς. Διαφορετικά περιφέρεσαι τρομοκρατημένος», εξήγησε μετά.

Εξομολογήθηκε δε ότι «εγώ όταν φτάσω στα 65, δεν θέλω να τρέχω σαν τρελή να κυνηγάω την ουρά μου. Ακόμα και δυνάμεις να είχα, θα ήθελα να είμαι πιο χαλαρή, να κάνω τις επιλογές μου. Όλα είναι σοφά φτιαγμένα από τη φύση. Εμείς την έχουμε καταστρατηγήσουμε».

«Στα 50 νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου αν πρέπει να βάλω μια επικεφαλίδα και να σου απαντήσω επιγραμματικά», παραδέχτηκε η Κατερίνα Λέχου.

Μάλιστα, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησε εάν θα ήθελε να ξαναγίνει 30 ετών, η γνωστή ηθοποιός απάντησε αρνητικά και εξήγησε γιατί:

«Στα 30 είχα μεγάλα βάσανα. Τότε η γνώμη των άλλων με ταλάνιζε πάρα πολύ. Στα 35 μου έπαθα μια κρίση πανικού, αλλά ήμουν τυχερή που το έπαθα γιατί έγινε αφορμή για να ασχοληθώ πιο πολύ με τον εαυτό μου. Άρχισε ένα από τα ωραιότερα ταξίδια μου. Και μη νομίζεις ότι τώρα που είμαι 57 το τακτοποίησα. Δεν λύνεται όλο αυτό, αμβλύνεται.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη, αποκαλύπτοντας πώς συνειδητοποίησε ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

«Στα 40 γίναμε ζευγάρι με τον Μάνο, είχαμε γνωριστεί από πιο πριν. Τότε είχα τα μάτια για να δω, να καταλάβω τις ανάγκες τις δικές μου και όχι ότι θα έπρεπε να είναι. Στα 40 ήμουν πιο γειωμένη, σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό μου, με αυτό που είμαι. Και έχει σημασία αυτό γιατί ένα πράγμα μάς δίνει ο άλλος που είναι κομβικό, πυρινικό, που χωρίς αυτό “δεν αναπνέουμε”. Ο Μάνος είχε αυτό που έψαχνα, αλλά έπρεπε να καταλάβω τι έχω ανάγκη εγώ για να το αναγνωρίσω στον άλλο. Έπρεπε να το βρω, αν δεν το έβρισκα, δεν θα τον έβλεπα», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Ο Μάνος ήταν 33 και εγώ ήμουν 40 όταν γίναμε ζευγάρι. Ένας άντρας 33 χρονών δεν έχει κατασταλάξει στη σημερινή εποχή. Ο Μάνος όμως, είναι δομημένος. Έχει ζήσει πολλά χρόνια μόνος του, είναι αυτάρκης, φρόντιζε τον εαυτό του, έχει μια ωριμότητα. Μου αρέσει σε έναν άντρα να βλέπω ότι είναι τρυφερός και δεν ντρέπεται να το δείξει. Εγώ αυτό έχω ανάγκη και ήταν πολύ πυρινικό για μένα. Η τρυφερότητα, μια γλύκα δηλαδή. Γιατί εγώ είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, πολύ απόλυτη, καθόλου επιεικής, αυτομαστιγώνομαι και δεν έχω ανάγκη να μου το κάνει κι άλλος παραπάνω. Δεν αντέχω», συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα