Αιμίλιος Χειλάκης για το αν τα media «κανιβαλίζουν»: Αυτό είναι το εργαλείο της δουλειάς σας

«Εμένα με έχουν κανιβαλίσει όσο χρειάστηκε», συμπλήρωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ρεπόρτερ που τον συνάντησε έξω από το θέατρο

Οι τηλεοπτικές κάμερες συναντησαν τον Αιμίλιο Χειλάκη κατά τη διάρκεια εξόδου του στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε ερώτηση για το αν τα media μπορούν να «κανιβαλίσουν» πρόσωπα και καταστάσεις απάντησε καταφατικά τονίζοντας ότι τον ίδιο τον κανιβάλισαν όσο έπρεπε.  Στις ίδιες δηλώσεις σχολίασε και τον ελληνικό κινηματογράφο αποκαλύπτοντας πως αγαπημένη του ταινία είναι «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απάντησε στη σχετική ερώτηση για τα media: «Εσείς ρωτάτε; Κοιτάξτε ποιο είναι το εργαλείο της δουλειάς σας! Το ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει. Εμένα με έχουν κανιβαλίσει τα media όσο χρειάστηκε».

Για τον ελληνικό κινηματογράφο είπε: «Βλέπω συνέχεια ελληνικό κινηματογράφο, η αγαπημένη μου ταινία είναι η “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”. Κλαίω κάθε φορά που βλέπω την τελευταία σκηνή. Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ τον αριθμό των followers μου σε κάστινγκ. Δεν ξέρω λοιπόν, οπότε δεν θα σου απαντήσω σε αυτό».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα