Δυο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αθηνών-Κορίνθου

Οι δράστες, ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός κινούνταν με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα

Στην κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προχθές το βράδυ στην Αττική, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο ακόμα αλλοδαποί συνεργοί τους, που κατηγορούνται για τις ίδιες παραβάσεις.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση των συλληφθέντων, ακινητοποίησαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου το ένα λειτουργούσε ως προπομπός του δευτέρου.

Στον έλεγχο που επακολούθησε, βρέθηκαν στο δεύτερο όχημα και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50 κιλών και 700 γραμμαρίων, ενώ αμφότερα τα οχήματα κατασχέθηκαν.

Από την περαιτέρω έρευνα που επακολούθησε, προέκυψαν τα στοιχεία των δύο αλλοδαπών, κατ’ εντολή των οποίων ενεργούσαν τη μεταφορά των ναρκωτικών οι δύο συλληφθέντες και είχαν επίσης φροντίσει να διαθέσουν σε αυτούς τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα