Π. Μαρινάκης κατά Λατινοπούλου: «Η ρητορική της παραπέμπει σε reality προηγούμενων δεκαετιών»

«Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κ. Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στις βολές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σχολιάζοντας την στάση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό είχε χαρακτηρίσει «αριστερή ψυχούλα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ρητορική και αποστροφές όπως «ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα» παραπέμπουν σε reality προηγούμενων δεκαετιών. «Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κ. Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε.

Σχετικά με το μεταναστευτικό ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα