Με ανανεωμένο look στην πρεμιέρα του «The Voice» η Έλενα Παπαρίζου

To No.1 του ελληνικού πενταγράμμου, άφησε πίσω του τα μακριά, καστανά μαλλιά, τολμώντας μια μεγάλη αλλαγή στο μήκος τους

Με ένα νέο look εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα του «The Voice», κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Το δημοφιλές talent show επανήλθε στη «μικρή οθόνη» το βράδυ του Σαββάτου, 12/10, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλαμβάνει εκ νέου τον ρόλο του παρουσιαστή, στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor.

Εκτός από την αλλαγή παρουσιαστή, ανανεωμένη είναι και η κριτική επιτροπή στη 10η σεζόν του δημοφιλούς προγράμματος, με τους «παλιούς» Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη να διατηρούν τις θέσεις τους στις κόκκινες καρέκλες, και τους Γιώργο Μαζωνάκη και Χρήστο Μάστορα να προστίθενται στην παρέα τους.

Ανανεωμένη, όμως, ήταν και η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, η οποία άφησε πίσω της τα μακριά, καστανά της μαλλιά, τολμώντας μια μεγάλη αλλαγή στο μήκος τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του «The Voice» με ένα μακρύ καρέ, γνωστό και ως clavicle bob, το οποίο κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τους.

Στις σχετικές εικόνες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λίγο πριν την πρεμιέρα του talent show, η Έλενα Παπαρίζου πόζαρε στη θέση της εντός του πλατό, με την ίδια να δείχνει πολύ ανανεωμένη, και με το νέο της κούρεμα να χαρίζει φρεσκάδα στην εμφάνισή της.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα