20 χρόνια xωρίς τον Βλάσση

Ο χαρισματικός τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στις 14 Οκτωβρίου του 2004, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν τα 55α γενέθλιά του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας

Στην πρόωρη απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου, σε ηλικία 55 ετών, σαν σήμερα, πριν από ακριβώς 20 χρόνια, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο χαρισματικός τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στις 14 Οκτωβρίου του 2004, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν τα 55α γενέθλιά του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος υπήρξε γαμπρός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αφού είχε παντρευτεί την πρώτη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, και μαζί απέκτησαν μια κόρη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στο πρόσωπό του, με τα λόγια του να συγκινούν.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε παντρευτεί την πρώτη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, τη Μάρθα, και είχε μαζί της ένα παιδί, τη Ζένια», σημείωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Ο Βλάσσης ήταν πολύ αγαπητός, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ, ζωντάνια, ευφυΐα, καλοσύνη. Τον είχαμε περιβάλει, κι αυτός εμάς, με την αγάπη μας και λειτουργούσαμε πραγματικά σαν μια οικογένεια», συνέχισε ο ίδιος.

«Η απουσία του είναι πολύ δυσάρεστη και αφήνει ένα κενό, γιατί “έφυγε” νωρίς, δυστυχώς. Ο θάνατός του ήταν τραγικός και μας έλειψε πολύ, ιδίως στη γυναίκα του και στο παιδί του», ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου.

«Κρατώ το χαμόγελό του, την καλοσύνη του και το χιούμορ του. Αυτά κρατώ», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα