Κουλιεράκης: Εύκολη απόφαση να πάω στη Γερμανία

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βόλφσμπουργκ αναφέρθηκε στις δύο νίκες επί των Αγγλίας και Ιρλανδίας, καθώς και στο βαρύ κλίμα στις τάξεις τη Εθνικής, μετά τον πρόωρο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Για τις πρώτες του μέρες στη Βόλφσμπουργκ: «Η ομάδα εκεί με βοήθησε να προσαρμοστώ, να βρω το σπίτι μου, να βρω τα πατήματά μου. Πέρασε ένας μήνας που γνώριζα τα παιδιά και την ομάδα. Μπορώ να πω ότι πλέον είμαι πολύ καλά εκεί».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να πάει στη Γερμανία: «Ήταν σχετικά εύκολη η απόφαση, αφού ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Βόλφσμπουργκ με την προσέγγισή της το έκανε πιο εύκολο για εμένα».

Για την Εθνική, τον Γιοβάνοβιτς και τον Μπάλντοκ: «Προφανώς η ποιότητα δεν εμφανίστηκε ξαφνικά σε αυτά τα δύο ματς που κάναμε τα καλά αποτελέσματα. Το θέμα και το κλειδί είναι να έρθει κάποιος να σου δώσει την αυτοπεποίθηση και να μας πει ότι μπορούμε να το κάνουμε ως ομάδα. Ήταν το δικό μας κίνητρο, ότι θέλουμε να πάμε σε μία μεγάλη διοργάνωση και να παίξουμε για τον Τζορτζ και είχαμε τη βοήθειά του. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα στη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα