Τι περιείχε το μπουκάλι που βρέθηκε στην πισίνα του Μπάλντοκ

Οι Αρχές δεν βρήκαν αλκοόλ

Οι ιστολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ θα δώσουν απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 31χρονο ποδοσφαιριστή της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, ωστόσο μέχρι να βγει το εργαστηριακό αποτέλεσμα, οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του διεθνή μπακ, υπήρξε η πληροφορία ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι με βότκα. Μάλιστα υπήρξαν ΜΜΕ που με drone έβγαλαν φωτογραφίες και εστίασαν στο μπουκάλι που ήταν πάνω στο τραπέζι.

Μόνο που το περιεχόμενο του μπουκαλιού που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι κοντά στην πισίνα δεν περιείχε βότκα, αλλά αντισηπτικό για τα χέρια. Ως εκ τούτου απομακρύνεται και το ενδεχόμενο ο Μπάλντοκ να ήταν ζαλισμένος στο χρόνο που βρισκόταν στην πισίνα.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, ο παίκτης ήταν μόνος του στο σπίτι της Γλυφάδας, καθώς από το υλικό που εξετάστηκε από τις διαθέσιμες κάμερες του κτιρίου, δεν προκύπτει πως υπήρχε και άλλο άτομο μαζί.

Το κινητό τηλέφωνο του Μπάλντοκ πήγε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές που είχε, αν και όλα δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής έφυγε από παθολογικά αίτια.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα