Σε γήπεδο ομάδας τρίτης κατηγορίας ο Παναθηναϊκός

Sports Παρασκήνια

Στις 12 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός πάει στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει στο Conference League την άσημη «Δε Νιου Σεντς». Οι πρωταθλητές Ουαλίας έγιναν η πρώτη ομάδα της Cymru Premier που προκρίθηκε στη φάση των ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα εντός έδρας παιχνίδια των Ουαλών, θα διεξαχθούν στο Κράουντ Μέντοου της Σρούσμπερι Τάουν, η οποία αγωνίζεται στην αγγλική League One, στην τρίτη δηλαδή κατηγορία της Αγγλίας. Με την μόνιμη έδρα τους να έχει χωρητικότητα 3.000 θεατών, οι «Σεντς» αναμένεται να δουν αύξηση στην προσέλευση στο Κράουντ Μέντοου το οποίο έχει χωρητικότητα 9.875 θέσεων. Και παρά την απόσταση των 20 μιλίων μεταξύ των δύο γηπέδων, η ουαλική ομάδα είναι αισιόδοξη ότι θα έχει καλή υποστήριξη στην προσωρινή της έδρα που βρίσκεται εκτός Ουαλίας. Ο κανονισμός ορίζει ότι οι σύλλογοι πρέπει να παίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους σε γήπεδο που βρίσκεται εντός της ομοσπονδίας που εκπροσωπούν. Ωστόσο η UEFA έδωσε ειδική άδεια στην TNS, η οποία προκρίθηκε στη φάση των ομίλων με νίκη 3-0 συνολικά στα play-off απέναντι στη λιθουανική ομάδα Παναβέζις.

Οι «Άγιοι» κατέκτησαν τον τίτλο της Cymru Premier την περασμένη σεζόν, έχοντας παραμείνει αήττητοι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κερδίζοντας 30 από τα 32 παιχνίδια τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα