Ο Τσάλοφ δεν είναι Ελ Κααμπί, Μορόν και Πιερό

Sports Παρασκήνια

Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Όταν έχεις τον παίκτη που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όλα γίνονται ευκολότερα και απλά. O ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά νίκησε τον Λεβαδειακό και με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και το γεγονός πως πάτησε κορυφή, οι πολλές γκρίνιες και κυρίως τα προβλήματα ξεχάστηκαν.

Στην Ευρώπη όπου η δυσκολία των αναμετρήσεων είναι μεγαλύτερη, ο δικέφαλος του βορρά δεν φθάνει σε αποτελέσματα. Ο λόγος; Ενώ δημιουργεί ευκαιρίες, δεν σκοράρει. Δεν έχει τον σπουδαίο εκείνο φορ που θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Εντός των τειχών πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ είναι ο Αυστριακός μέσος Στέφαν Σβαμπ με τέσσερα γκολ. Ο Μαντί Καμαρά τον ακολουθεί με δύο. Επίσης παίκτης της μεσαίας γραμμής. Και οι επιθετικοί; Τι κάνουν; Ο Ρώσος σέντερ φορ Φεντόρ Τσάλοφ μια φορά έχει βρει δίχτυα. Λείπει λοιπόν ο κλασσικός σέντερ φορ από τον δικέφαλο του βορρά. Όταν ο Ολυμπιακός έχει τον Ελ Κααμπί, ο Άρης τον Μορόν, η ΑΕΚ τον Πιερό που δεν συγχωρούν θα φθάσουν και στα αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ποντάρει στον Τσάλοφ. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει δείξει στοιχεία επιθετικού κορυφής και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα που αν δεν λυθεί θα φέρει φουρτούνες στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα