Εδώ ο Φορτούνης, εκεί ο Φορτούνης, πού είναι ο Φορτούνης;

Sports Παρασκήνια

Ο Κώστας Φορτούνης μετέχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αλ Καλίφ. Οι δικαιολογίες της… ανετοιμότητας που υπήρχαν για τον αποκλεισμό του απ’ την αποστολή της Εθνικής στα πρώτα παιχνίδια της στο Nations League, πλέον δεν ευσταθούν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε δια ζώσης με τον Κώστα Φορτούνη πριν αυτός φύγει για τη Σαουδική Αραβία, και του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Με βάση το κλίμα που είχε δημιουργηθεί πολλοί θεωρούσαν πως θα έβλεπαν τον Φορτούνη στις κλήσεις του Οκτωβρίου. Μάταια. Ίσως τελικά δεν έφταιγε ο Γκουστάβο Πογέτ για την άρνηση του Τρικαλινού μέσου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική. Γιατί μπορεί το κλίμα με τον Ουρουγουανό να μην ήταν καλό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση με το Γιοβάνοβιτς, ο Φουρτούνης δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερες συνθήκες για να παίξει στην Εθνική. Ο παίκτης δεν ήθελε ούτε να εγκλιματιστεί και να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Φορτούνη για τους αγώνες με Αγγλία, Ιρλανδία αντίστοιχα, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε ευγενικά ν’ ανταποκριθεί. Ο  32χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλέον παιχνίδια στα πόδια του και θα μπορούσε με την Εθνική να μπει σε ακόμη καλύτερο ρυθμό. Φαίνεται πως άλλα έχει στο μυαλό του ο παίκτης, εκτός αν τα έχει βρει μπαστούνια με τη ζωή στη Σαουδική Αραβία και προσπαθεί να βρει τα πατήματά του εκτός αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα