Η παλαιομοδίτικη συνταγή του Αλαφούζου με τη διαιτησία

Sports Παρασκήνια

Η συνταγή που ακολουθεί ο Γιάννης Αλαφούζος είναι τόσο παλαιομοδίτικη και χιλιοπαιγμένη που στους σκεπτόμενους φιλάθλους δεν… πιάνει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να αποδώσει σε αυτούς που έχουν παρωπίδες και ζουν και αναπνέουν για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αν μια ομάδα αδικήθηκε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Όμως η πράσινη ΠΑΕ έβγαλε μέχρι ανακοίνωση για τον Γερμανό διαιτητή Ζίμπερτ και τον συμπατριώτη του στο VAR Κόρτους. Μέχρι μη καταλογισμό πέναλτι τους χρεώνουν, σε μια φάση που είναι απολύτως ξεκάθαρη για χέρι του Ρέτσου που ήταν σε φυσική θέση, δεν υπήρχε πρόθεση και που η μπάλα δεν μπορούσε να φύγει καθώς η πλάτη του Τζούρισιτς την κόλλησε στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Το είδε ο διαιτητής, το είδε ο VARίστας, το είδαν όλοι οι τηλεκριτικοί διαιτησίας στα κανάλια, αλλά ο Αλαφούζος εκεί. Κάποιοι μπορεί να τσιμπήσουν σου λέει. Μέχρι η Λαμπαδαρίου στο κανάλι του ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη. Και δεν έκανε το άσπρο… πράσινο. Τι να πει δηλαδή, όταν υπάρχει ο αδιάψευστος φακός της κάμερας που θα την εκθέσει;

Ο Παναθηναϊκός είναι κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από επτά αγωνιστικές. Χειρότερη επίθεση έχει ο Λεβαδειακός, η Καλλιθέα και η Λαμία. Δυο νίκες σε επτά ματς, με τους δύο ουραγούς του πρωταθλήματος τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό, αλλά… φταίει η διαιτησία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα