Μπάλντοκ: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατός του

Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του Έλληνα Διεθνή ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου, που βρέθηκε χθες στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στην Γλυφάδα, ενεργώντας την πρώτη αυτοψία στο σώμα του, είπε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό. Ωστόσο μένει να αποδειχθεί η αιτία του θανάτου του, καθώς μπορεί να προηγήθηκε κάποιο παθολογικό επεισόδιο.

Για την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το σενάριο εγκληματικής ενέργειας. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν φέρει στο σώμα του κανένα τραύμα πάνω στο σώμα του, ή μελανιές.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του για τουλάχιστον πέντε ώρες με τη σύζυγό του να προσπαθεί να τον εντοπίσει στα τηλέφωνα.

Εκείνος όμως δεν ερχόταν σε επικοινωνία μαζί της και έτσι εκείνη από την Αγγλία, όπου βρισκόταν μαζί με την κόρη τους, μίλησε με τον μεσίτη του σπιτιού τους, ο οποίος πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος από την αρχή απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια καθώς στο σώμα του ποδοσφαιριστή δεν υπήρχαν ίχνη πάλη ούτε σημάδια από μώλωπες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα