Τρεις από τους υποψηφίους ζήτησαν από Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο

Οι Νίκος Φαραντούρης, Απόστολος Γκλέτσος και Σωκράτης Φάμελλος για τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη των υποψηφίων, έθεσαν ως όρο να αποσύρει ο Κασσελάκης το εξώδικο - "Δεν μπορεί", επισήμανε ο κ. Φάμελλος, να είσαι υποψήφιος πρόεδρος και την ίδια ώρα να έχεις στείλει εξώδικο κατά του κόμματος που θέλεις να εκπροσωπήσεις"

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου μεταβαίνουν τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης, αν και δεν γνωρίζουμε τι απαντά τελικά ο τέως πρόεδρος. Ο Παύλος Πολάκης επιμένει πως η συνάντηση θα γίνει και μάλιστα δείχνει μια αλλαγή στάσης, εμφανίζεται περισσότερο ενωτικός και για πρώτη φορά προτάσσει την πολιτική και τις πολιτικές διαφορές και αφήνει στην άκρη την προσωπική αντιπαράθεση. Αν και πάλι, υπήρξαν εκφράσεις δυσαρέσκειας, πως η πρωτοβουλία του ήταν «εξωθεσμική» και «προσπάθεια καπελώματος» των οργάνων, δεν είναι λίγα τα στελέχη που είδαν με καλό μάτι τον κατευνασμό της σκληρής αντιπαράθεσης που κάποιες στιγμές ξέφευγε από τα όρια.

Ο φαύλος κύκλος όμως συνεχώς ανατροφοδοτείται, καθώς “τηλεοπτικά” στελέχη, όπως ο κ. Σπρίτζης, ή άλλα, πάντως όχι του ηγετικού πυρήνα, επιμένουν στις δηλώσεις που δείχνουν να κοστίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ, που χάνει όλο και περισσότερο σε κύρος.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου αλλά όλα παραμένουν στον αέρα. Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του είχε εξαρχής τονίσει ότι θα παραστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα