Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για την Αγγλία

Σοκαρισμένη από τον πρόωρο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» την Αγγλία (21:45 Novasports Prime).

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, όσους έχει και η Αγγλία, όμως οι διεθνείς υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων. Πρόκειται για το δυσκολότερο ματς της ελληνικής ομάδας, το οποίο έρχεται την επομένη της είδησης του τραγικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η αναμέτρηση είναι ήδη sold out και στο πλευρό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρεθούν περίπου τρεις χιλιάδες φίλαθλοι.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι τραυματίας. Από την άλλη πλευρά, η Αγγλία θα παραταχθεί χωρίς τον Χάρι Κέιν, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Λι Κάρσλεϊ, για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος ταλαιπωρείται επίσης από ενοχλήσεις.

Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Οι Μαυροπάνος και Κουλιεράκης θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Ρότα και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης και Μάνταλος θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Μασούρας, Τζόλης και Μπακασέτας θα αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Παυλίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Αγγλία θα παραταχθεί με τον Πίκφορντ στην εστία και τους Στόουνς και Μαγκουάιρ στο κέντρο της άμυνας. Οι Άρνολντ και Λιούις θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Ράις και Γκόμες θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Σάκα, Φόντεν και Μαντουέκε να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ουότκινς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αντρέα Κολόμπο (Ιταλία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τσίρο Καρμπόνε και Τζόρτζιο Περέτι. Τέταρτο διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ιταλός, Ματέο Μαρτσενάρο. Στο VAR θα βρεθούν οι Βαλέριο Μαρίνι και Πάολο Ματσολένι, επίσης από την Ιταλία.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα