Πρώην καθηγητής φυσικής αγωγής κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Οι καταγγελίες αφορούν την χρονική περίοδο 1986 ως 2010, και κατηγορείται ότι βίασε έξι ανήλικα παιδιά

Ένας 64χρονος συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Κρήτη κατηγορείται ότι βίασε έξι ανήλικα από το 1986 έως το 2010, αφού τα παιδιά μόλις ενηλικιώθηκαν βρήκαν τη δύναμη να τον καταγγείλουν.

Συγκεκριμένα, πριν από 20 ημέρες, συγγενικό πρόσωπο ενός από τα θύματα που είναι σήμερα 19 ετών κατήγγειλε τον 64χρονο σήμερα συνταξιούχο καθηγητή ότι το 2010 είχε βιάσει σε ηλικία μόλις 5 ετών τον 19χρονο. Να σημειωθεί ότι το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Για την υπόθεση που εκτυλίσσεται στο Ηράκλειο Κρήτης ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Αστυνομία, στο πλαίσιο της οποίας ο 19χρονος επιβεβαίωσε την καταγγελία του συγγενή του.

Βιασμός στην Κρήτη: Κορίτσια τα υπόλοιπα θύματα
Ο ίδιος κατέθεσε ότι ο 64χρονος είχε κακοποιήσει πέντε ακόμα κορίτσια με τον πρώτο βιασμό – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – να συμβαίνει το 1986. Σήμερα τα θύματα είναι ηλικίας 29 – 48 ετών και ο κατηγορούμενος φέρεται να τις βίαζε σε ηλικία 5, 6 και 7 ετών.

Τα έξι πρόσωπα που κατήγγειλαν τον βιασμό είναι συγγενικά του 64χρονου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι γονείς των τότε ανήλικων παιδιών του έδιναν τα παιδιά για να τα προσέχει κι εκείνος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο 64χρονος στην κατάθεσή του δεν δέχτηκε όλες τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι ασελγούσε… μόνο σε κάποια από τα συγγενικά του πρόσωπα.

Η Αστυνομία έχει ζητήσει από τις εισαγγελικές Αρχές την άδεια να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 64χρονου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα