Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες

Χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης του κόμματος, επισήμανε η Διαμαντοπούλου προσθέτοντας πως δεν έγινε καμία συζήτηση για κάποιο ρόλο που θα μπορούσε να αναλάβει - «Παιδιά, όλα εντάξει» ήταν το μόνο που είπε ο Ανδρουλάκης μετά την 50λεπτη συνάντηση με τη Διαμαντοπούλου

Πολύ σημαντικές για την επόμενη ημέρα και το κίνημα χαρακτήρισε η Άννα Διαμαντοπούλου τις διαδοχικές συναντήσεις με τους δύο υποψήφιους αρχηγούς, Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη που έγιναν σήμερα στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας.

Η κυρία Διαμαντοπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα, τόνισε ότι στις εκλογές της περασμένης Κυριακής «αποτυπώθηκε μια νέα ανθρωπογεωγραφία» και υπογράμμισε ότι «χρειάζεται Συνέδριο Ανασυγκρότησης του κόμματος». Δε θα δώσω- είπε- κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Και πρόσθεσε: «Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν οι πολίτες». Στο ερώτημα, δε, αν συζητήθηκε κάποιος ρόλος για εκείνην με τους δύο μονομάχους η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε: «Κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ».

«Παιδιά, όλα εντάξει» ήταν το μόνο που είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχωρώντας από την 50λεπτη συζήτηση που είχε με την Άννα Διαμαντοπούλου ενόψει της επόμενης μέρας στο ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα