Μητέρα κατήγγειλε την κόρη της για κακοποίηση στο Βόλο

Η 43χρονη κόρη οδηγήθηκε στο αυτόφωρο της πόλης, όπου στη συνέχεια κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης

Στα δικαστήρια έφτασαν μάνα και κόρη στον Βόλο, μετά το τελευταίο βίαιο επεισόδιο στο σπίτι τους όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα λέγοντας «δεν αντέχω άλλο». Η 43χρονη κόρη οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Η 43χρονη είναι χρόνια χρήστις ναρκωτικών και άνεργη και μένει στο ίδιο σπίτι με την 66χρονη μητέρα της, η οποία αναγκάζεεται να κάνει δυο δουλειές για να επιβιώσει. Η κόρη της, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, γίνεται συχνά βίαιη απέναντί της και την πιέζει να της δώσει χρήματα.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, η 66χρονη κατέθεσε ότι η κόρη της «έρχεται στις 05:00 – 06:00 το ξημέρωμα πάνω από το κεφάλι μου και με ξυπνάει, με κλωτσάει, έρχεται στην δουλειά μου και με αναγκάζει να της δώσω χρήματα, μου μελανιάζει τα χέρια, με έχει σπρώξει και έπεσα πάνω σε τελάρα».

Η 66χρονη μητέρα δήλωσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της «είναι στον ΟΚΑΝΑ αλλά είτε πηγαίνει είτε όχι, το ίδιο κάνει. Έχει πουλήσει ακόμη και το κλιματιστικό του σπιτιού. Έχω αλλάξει 10 φορές κλειδαριές αλλά σκαρφαλώνει και ξαναμπαίνει μέσα. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να την βοηθήσω να σταματήσει τα ναρκωτικά. Την θέλω στο σπίτι μου, αλλά όχι έτσι».

Τα αρνείται όλα η 43χρονη
Το πρωί της περασμένης Κυριακής, η 66χρονη γυναίκα δήλωσε στην κόρη της ότι δεν έχει άλλα χρήματα, αφού τα τελευταία που της έδωσε ήταν δανεικά.

Τότε εκείνη της πέταξε στο κεφάλι το γυάλινο μπολ με το πρωινό της, χωρίς ευτυχώς να την πετύχει καθώς η μητέρα έσκυψε ενστικτωδώς και το απέφυγε. Κατήγγειλε, όμως, το γεγονός στην Αστυνομία.

Από την πλευρά της, η 43χρονη αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι απλά πέταξε στην μητέρα της μόνο το γάλα που είχε μέσα το μπολ και δήλωσε ότι ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα απεξάρτησης.

Τα όσα ισχυρίστηκε δεν έπεισαν το δικαστήριο το οποίο την έκρινε ένοχη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με την αναστολή να είναι υπό τον όρο της μετοίκησης και να μην πλησιάσει την μητέρα της στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας της, σε απόσταση λιγότερο των 100 μέτρων.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, μετά το τέλος της εκδίκασης και εμφανώς ενοχλημένη με την απόφαση της έδρας, η 43χρονη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της εξαπέλυσαν απειλές κατά της 66χρονης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα