Ατομικό ο Χάρι Κέιν αλλά θα είναι έτοιμος

Ο αρχηγός των Άγγλων θα παίξει κόντρα στην εθνική μας

Ατομική προπόνηση έκανε ο Χάρι Κέιν πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης της Αγγλίας με την Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ. Ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» είχε αποκομίσει τραυματισμό από το ματς της Μπάγερν με την Άιντραχτ την περασμένη Κυριακή (6/10), προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις της Αγγλίας.

Οι εξετάσεις του 31χρονου ήταν «καθαρές», ωστόσο ο Κέιν δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού έκανε ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Εθνική. Η Αγγλία έχει ακόμα τρεις απουσίες, τον Έζρι Κόνσα, τον Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ και τον Κόμπι Μαϊνού, με τον προσωρινό προπονητή των «Τριών Λιονταριών» να μην καλεί αντικαταστάτες.

Από την άλλη και η Εθνική θα έχει την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κάλεσε άλλον παίκτη στη θέση του, με τους Παυλίδη και Δουβίκα να είναι οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του επιθετικού των πράσινων.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν δυναμική παρουσία στο Γουέμπλεϊ για το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Nations League. Η Εθνική πήρε 4.600 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν, αφού έχουν ήδη φύγει 4.300.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα