Τζάκρη: «Αν διαγράψουν τον Κασσελάκη, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του με 92%»

«Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ, με δημοσιεύματα να κάνουν την εμφάνισή τους, που κάνουν λόγο ακόμη και για σενάρια διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, με τη Θεοδώρα Τζάκρη να αποκλείει κατηγορηματικά τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πόθεν εσχο-λογία», επισημαίνοντας πως συμβαίνουν πράγματα τα οποία η ίδια είχε προβλέψει. «Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», όπως σημείωσε.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι παρά τα προσκόμματα, «τα πράγματα θα καταλλαγιάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσουμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα», κάνοντας εκ νέου λόγο για μια «μικρή γραφειοκρατία που καμία σχέση δεν έχει με την κομματική βάση του κόμματος και με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση περί δυνατότητας διαγραφής του κ. Κασσελάκη από την παράταξη, η κα Τζάκρη χαρακτήρισε ως «παιδικά του Disney» ένα τέτοιο σενάριο. «Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα