Γλαβίνας: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει διαρκώς. Eπί ηγεσίας Ανδρουλάκη έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες»

«Ο στόχος και η πρόθεσή μας είναι να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και να ξανα-διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας. Aπέναντι σε αυτό δεν χωρούνε δεύτερες σκέψεις παρά ενότητα και είμαι σίγουρος ότι θα την πετύχουμε τη Δευτέρα το πρωί», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο, να αποκτήσει ευρύτερη απήχηση, απαιτούνται όλοι όσοι έδωσαν τη μάχη, να είναι στην πρώτη γραμμή και νομίζω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το έχει υπόψη του και εφόσον επανεκλεγεί, θα το υλοποιήσει κιόλας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη.

Ερωτηθείς ποιες εκτιμά ότι είναι οι αλλαγές και οι διορθώσεις που λέει ο κ. Ανδρουλάκης ότι πρέπει να γίνουν, απάντησε: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μιλήσει στην προεκλογική περίοδο για την ανάγκη μιας πιο εύρυθμης λειτουργίας του κόμματος, ενδεχομένως με μεγαλύτερη συλλογικότητα, με πιο τακτική συνεδρίαση των οργάνων, με μια επικοινωνιακή στρατηγική η οποία ενδεχομένως θα πρέπει να είναι πιο επιθετική και το μήνυμα να γίνει πιο εύληπτο. Απαιτεί θάρρος για να κάνει κάποιος αυτοκριτική και να παραδεχτεί ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές».

«Το εκλογικό σώμα, με τον τρόπο που ψήφισε, ζητά από τους υπόλοιπους υποψηφίους να είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή. Να είναι η αιχμή του δόρατος του κόμματος. Για να είναι η αιχμή του δόρατος, πρέπει να αξιοποιηθούν σε καίρια πόστα, σε θέσεις ευθύνης. Για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο, να αποκτήσει ευρύτερη απήχηση απαιτούνται όλοι όσοι ‘δώσαν τη μάχη αυτή φυσικά να είναι στην πρώτη γραμμή και νομίζω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το έχει υπόψη του και εφόσον επανεκλεγεί θα το υλοποιήσει κιόλας», πρόσθεσε.

«Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει διαρκώς»

«Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει διαρκώς, και επί ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες δηλαδή ότι μόνο ανεβαίνει», σημείωσε.

«Ο στόχος και η πρόθεσή μας είναι να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και να ξανα-διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας, απέναντι σε αυτό δεν χωρούνε δεύτερες σκέψεις παρά ενότητα και είμαι σίγουρος ότι θα την πετύχουμε τη Δευτέρα το πρωί», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα