Στη λίστα του ΟΦΗ οι Πασιένσια και Όλτρα!

Στην αγορά του εξωτερικού έχει στρέψει το βλέμμα της η διοίκηση του ΟΦΗ, προκειμένου να βρει τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο περιπτώσεις που απασχολούν το σύλλογο της Κρήτης, είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ο πρώτος ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής από τη Β’ ομάδα της Πόρτο. Στη συνέχεια ανέλαβε τη Λεϊρία, ακολούθησε η Ακαντέμικα και κατόπιν έκανε το μεγάλο βήμα, στην Μπράγκα. Το 2011 κάθισε στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και το 2013 πήγε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το 2014 κάθισε για λίγο στον πάγκο της τουρκικής Καϊσερίσπορ, αλλά αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα είναι Ισπανός και έχει εργαστεί στις Καταρόγια, Καστεγιόν, Λεβάντε, Μουρθία, Τενερίφη, Αλμερία, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Μαγιόρκα. Το κασέ των δύο ξένων τεχνικών είναι υψηλό, γι’ αυτό και θεωρούνται δύσκολες περιπτώσεις. Ωστόσο, διευκρινίζουμε πως είναι δύο από τις πολλές περιπτώσεις που μελετούν ο Μάνθος Πουλινάκης και οι συνεργάτες του και όχι οι βασικοί στόχοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα