Νέα αναβολή του δικαστηρίου για την υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου

Η βασική κατηγορούμενος της υπόθεσης κατηγορείται για παρελκυστική συμπεριφορά

Σε νέα διακοπή -αυτή τη φορά για την 22α Οκτώβριο- προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της εγκύου Φαίης Μπακογιώργου.

Αυτή τη φορά η διαδικασία δεν προχώρησε λόγω αιτήματος αναβολής από την πλευρά της σπιτονοικοκυράς που για δεύτερη φορά δεν παραστάθηκε σε δικαστική αίθουσα. Όπως έγινε γνωστό, η βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία διόρισε υπερασπιστή ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε αδυναμία να παρασταθεί το επόμενο διάστημα λόγω κωλύματος.

Πάντως, ο εισαγγελέας της έδρας έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «παρελκυστικότατο» αίτημα με στόχο να λήξει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για «να τρέχουμε και να μην φτάνουμε». «Πρόκειται για παρελκυστικότατο αίτημα από την πλευρά της κατηγορουμένης γιατί έχουμε φτάσει στα όριο της 18μηνης κράτησης. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε και η βασική κατηγορούμενη παρελκύει τη δίκη. Δεν έρχεται στο δικαστήριο, το αγνοεί και θεωρώ ότι το κώλυμα του νεοδιορισθέντος συνήγορου δεν μπορεί να γίνει δεκτό», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός.

Το δικαστήριο απέρριψε τελικά το αίτημα και διέταξε και πάλι τη βίαιη μεταγωγή της κατηγορούμενης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα