Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο έφηβος που πήδηξε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη ο 14χρονος που έπεσε από πολυκατοικία στον Εύοσμο.

Οι πρώτες αναφορές έλεγαν πως ο 14χρονος έπεσε στον φωταγωγό κάνοντας παρκoύρ αλλά σύμφωνα με νέες μαρτυρίες ο μαθητής της Γ’ γυμνασίου δεν έκανε παρκουρ ποτέ στη ζωή του. Αντίθετα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να πήδηξε έπειτα από πρόκληση φίλων του.

Παρόλο που φαινόταν πως ο 14χρονος δεν είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εντοπίστηκε αιμάτωμα το οποίο αντιμετωπίστηκε με χειρουργείο. Ο ανήλικος φέρει κατάγματα στο σώμα του.

Το χρονικό της πτώσης του 14χρονου
Η πτώση συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον φωταγωγό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επισπευσθεί η μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα