Μιχάλης Κατρίνης: «Ανάγκη να δημιουργηθεί και πάλι μια μεγάλη παράταξη»

«Οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή και την απόφασή τους, δίνουν σήμερα τη δύναμη στο κίνημά μας για να γίνει και πάλι μεγάλο και νικηφόρο. Από την ελληνική επαρχία που χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ, στέλνω μήνυμα νίκης και ελπίδας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, για να γίνει η μεγάλη, δημοκρατική παράταξη ξανά δύναμη αλλαγής και ανατροπής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε o υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Στο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου ψήφισε υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Σε δήλωση του αμέσως μετά μίλησε για την ανάγκη της δημιουργίας ενός ισχυρού ΠΑΣΟΚ και μιας μεγάλης και πάλι παράταξης ενώ εξέφρασε και την προσωπική του αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

«Οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή και την απόφασή τους, δίνουν σήμερα τη δύναμη στο κίνημά μας για να γίνει και πάλι μεγάλο και νικηφόρο. Από την ελληνική επαρχία που χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ, στέλνω μήνυμα νίκης και ελπίδας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, για να γίνει η μεγάλη, δημοκρατική παράταξη ξανά δύναμη αλλαγής και ανατροπής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Αναχώρησε, στην συνέχεια, προκειμένου να επισκεφθεί περιοχές και εκλογικά τμήματα στην Ηλεία, σε διαφορά σημεία του νομού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα