Τζάμπα με Τσέλσι όποιος αγοράσει εισιτήριο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δώρα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Κάλεσμα σε συσπείρωση -επιβραβεύοντας παράλληλα τους φίλους του που θα ανταποκριθούν- έκανε ο Παναθηναϊκός.

Με το σύνθημα «μαζί σου και στα δύσκολα, Παναθηναϊκέ», η πράσινη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι εκείνοι που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα έχουν προτεραιότητα να εξασφαλίσουν πρόσκληση για το σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς με την Τσέλσι.

Τα δώρα που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος στους φίλους του Παναθηναϊκού, δεν έχουν ξαναδοθεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός μας βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη καμπή της αγωνιστικής περιόδου.

Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι η πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να επανακάμψει η ομάδα.

Ζητάμε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τη στήριξη τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος να γεμίσουμε τις κερκίδες του γηπέδου και να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αποκτά πρόσβαση σε 40.000 προσκλήσεις, ποσοστό άνω του 80% των εισιτηρίων που μπορούν να εκδοθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για τον αγώνα UEFA Conference League με αντίπαλο την Τσέλσι (24/10, 19:45)!

Η διαδικασία εξαργύρωσης του εισιτηρίου του αγώνα με τον Ολυμπιακό με πρόσκληση για το ματς με την Τσέλσι, θα γίνει την προσεχή Τρίτη 8/10, θα διαρκέσει μόνον ένα 24ωρο και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η διαδικασία θα γίνει χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα