«ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ»: Το νέο-παλιό φρούτο που καταστρέφει «άγουρα» κορίτσια

Έφηβες διαγωνίζονται σε έναν μαραθώνιο σεξ δίχως προφυλάξεις με άγνωστους παρτενέρ, όπου «νικήτρια» θα αναδειχτεί εκείνη που θα καταφέρει(;) να μην μείνει έγκυος ή να μην κολλήσει κάποιο αφροδίσιο νόσημα

Στο άκουσμα της λέξης «ρουλέτα» ο νους των περισσοτέρων αυτόματα πηγαίνει στο γνωστό τυχερό παιχνίδι ή το πολύ-πολύ στην επικίνδυνη ρωσική εκδοχή του όπου οι «παίκτες» παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους σημαδεύοντας το κεφάλι τους με ένα περίστροφο στον μύλο του οποίου υπάρχει μόνο μία σφαίρα.

Το δυστύχημα είναι ότι στις μέρες μας υπάρχει και μία τρίτη βερσιόν που δεν παίζεται από παρακμιακούς εγκληματίες, αλλά από εφηβάκια στα social media και λέγεται «Σεξουαλική Ρουλέτα» ή «Ρουλέτα του Σεξ».

Το «Sex Roulette» –όπως είναι η διεθνής ονομασία της– αποτελεί μία άκρως επικίνδυνη «δοκιμασία» που τρεντάρει στο TikTok και στο πλαίσιο της οποίας νεαρά κορίτσια διαγωνίζονται σε έναν μαραθώνιο σεξ δίχως προφυλάξεις με άγνωστους παρτενέρ, όπου «νικήτρια» θα αναδειχτεί εκείνη που θα καταφέρει(;) να μην μείνει έγκυος ή να μην κολλήσει κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Προσκλήσεις συμμετοχής στη «δοκιμασία» οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν σε κανάλια των social media και στη συνέχεια οι νεαροί «παίχτες» κλείνουν τα ερωτικά ραντεβού τους.

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, το αδιανόητο challenge βρίσκει αρκετή πρόθυμη… πελατεία ανά την Ευρώπη, με πιο πρόσφατο θύμα μία έφηβη 14 ετών από την Ιταλία που έλαβε μέρος στη δοκιμασία αλλά δεν στάθηκε τόσο τυχερή όσο νόμιζε και έμεινε έγκυος. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το κορίτσι βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της –χωρίς μάλιστα να γνωρίζει ποιος από τους άγνωστους παρτενέρ της είναι ο πατέρας του εμβρύου ππυ κυοφορεί–, αλλά πιο ανησυχητικό ακόμη και από την ίδια την επικίνδυνη απερισκεψία της 14χρονης είναι ότι η παθούσα δήλωσε ότι λιγότερο την έχει απογοητεύσει ότι έμεινε έγκυος και περισσότερο το γεγονός ότι «αποκλείστηκε» από τη δοκιμασία.

Αν και ακούγεται ως νέο, το «φρούτο» της σεξουαλικής ρουλέτας έχει παρελθόν, ακολουθώντας άλλες αποτρόπαιες δοκιμασίες όπως ήταν πριν από μερικά χρόνια η «Μπλε Φάλαινα» (σ.σ. οι συμμετέχοντες καλούνται μεταξύ άλλων να αυτοτραυματιστούν ακόμη και να αυτοκτονήσουν σε live μετάδοση). Μάλιστα, στα σχετικά ρεπορτάζ του εξωτερικού γράφεται ότι η κακό «φύτρωσε» στα Βαλκάνια και συγκριμένα στη Σερβία, όπου γόνοι πλούσιων οικογενειών του Βελιγραδίου επιδόθηκαν στο ακραίο challenge, ενώ από εκεί το «Sex Roulette» δεν άργησε να… μεταναστεύσει στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ισπανία και εσχάτως στη γειτονική μας Ιταλία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα