Πρόστιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Αγρίεψε ο Ιβάν Σαββίδης απ’ τις αποτυχίες

Τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα μετράει ο ΠΑΟΚ, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Γαλατασαράι, Άρη και ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι διανύουν μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέλνει μήνυμα ανασύνταξης.

Προκειμένου να ταρακουνηθούν οι παίκτες η διοίκηση των ασπρόμαυρων αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο, το ύψος του οποίου δεν ανακοινώθηκε, θεωρώντας ότι όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης αν πιέσουν τον εαυτό τους τώρα που είναι νωρίς. Όπως υπογραμμίζουν οι Θεσσαλονικείς είναι δεδομένη η ατυχία, η αναποτελεσματικότητα, αλλά δεδομένο είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις μέσα στα ματς λειτουργούν και επιπόλαια.

Αυτό που τονίζεται από πλευράς Δικεφάλου είναι πως: «Θα πρέπει να επαναφέρουμε αυτό που μας έκανε πρωταθλητές». Προφανώς και στον ΠΑΟΚ δεν θεωρούν πως από μόνο του το πρόστιμο θα λύσει ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα επί του παρόντος και γι΄ αυτό δεν αναφέρεται ακριβώς το ύψος, ωστόσο, εκτιμούν πως είναι ένα μέτρο αφύπνισης σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά και τη σοβαρότητα που απαιτείται απ΄ όλους από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα