Μπεκάλι: «Ο Ποπέσκου δεν είναι Νεϊμάρ να βάφει τα μαλλιά του»

«Όταν είσαι αστέρι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά αν δεν είσαι τι θέλεις ν’ αποδείξεις;»

Ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, μίλησε στα ρουμανικά ΜΜΕ λίγο πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη και τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

«Είμαστε η Στεάουα, με DNA μεγάλης ομάδας. Μια νίκη στη Θεσσαλονίκη θα σημαίνει σκέψεις για νίκες, νίκες και πρόκριση στους κορυφαίους οκτώ. Πηγαίναμε στο Champions League αλλά μας… κατέστρεψαν, γιατί είναι πολύ δυνατοί! Και σε βάζουν μετά στο Europa League και στοχεύεις στους πρώτους 8, όπου μπορείς να πάρεις πολλά χρήματα! Έχεις και ικανοποίηση, τι να το κάνεις αν μπεις στο Champions League και χάνεις συνέχεια; Εδώ μπορείς να νικήσεις τον ΠΑΟΚ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι κάτι, είναι η χαρά των φιλάθλων. Δεν τους νοιάζει ότι είναι μεγάλες ομάδες, θέλουν να κερδίσουμε. Δεν έχω κάνει ταξίδι με την ομάδα για πολύ καιρό. Όταν ντυνόμουν, είχα κι εγώ λίγη συγκίνηση, τη συγκίνηση της μετακίνησης. Ξεχνάς… μια περίοδος που δεν κάνεις κάτι βγαίνει από τη φύση σου, όταν το ξανακάνεις, το ξαναζείς από την αρχή. Ντυνόμουν και είχα μικρές, ευχάριστες συγκινήσεις. Θα δούμε πώς θα νιώσω», είπε.

Παράλληλα άσκησε κριτική στον ποδοσφαιριστή του, Οκτάβιαν Ποπέσκου επειδή εμφανίστηκε με βαμμένο μαλλί. «Μόνο οι διάσημοι βάφουν τα μαλλιά τους. Είναι δική του δουλειά, κάνει ό,τι θέλει, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι καλό. Όταν είσαι στο ποδόσφαιρο, να σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι οι μεγάλοι σταρ, όπως ο Νεϊμάρ κ.λπ., βάφουν τα μαλλιά τους. Αυτοί είναι αστέρια, όταν είσαι αστέρι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά αν δεν είσαι, τι θέλεις να αποδείξεις; Δεν μπορείς. Ας δούμε αν έχει την ευκαιρία να παίξει αύριο», τόνισε.

Τέλος, αποκάλυψε το… τάμα του να πάει στον Άγιο Δημήτριο φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη. «Είπα ‘Άγιε Δημήτρη, αν κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ, θα έρθω να σε επισκεφτώ’. Και πάω να τον επισκεφτώ! Πήραμε και τρεις ιερείς μαζί μας και ίσως νοικιάσουμε μια εκκλησία, και αύριο θα κάνουμε λειτουργία στα ρουμανικά», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα