Κουτσούμπας: «Απεμπλοκή με κάθε τρόπο από τον πόλεμο της Μέσης Ανατολής»

«Στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ το πιο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να είναι η επιστροφή της ελληνικής φρεγάτας από την Ερυθρά Θάλασσα», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το ρόλο της Ελλάδας στις συγκρούσεις που συγκλονίζουν τη Μέση Ανατολή.

«Στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ το πιο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να είναι η επιστροφή της ελληνικής φρεγάτας από την Ερυθρά Θάλασσα», υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι θα πρέπει να αποσυρθεί κάθε στήριξη στο κράτος του Ισραήλ «με το άλλοθι που του δίνει για κλιμάκωση του δολοφονικού του έργου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει επίσης να τεθεί επί τάπητος η «απεμπλοκή με κάθε τρόπο από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή».

«Σε αντίθετη περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες γιατί οδηγεί τον λαό μας σε πιο επικίνδυνες περιπέτειες και κάνει τον λαό μας στόχο αντιποίνων», επισημαίνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα